Oklahoma

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Oklahoma

Некретнина за продају у Оклахоми

На истоку граничи са Арканзасом и Мисуријем, на северу са Канзасом, на северозападу са Колорадом, на западу са Новим Мексиком и на југу са Тексасом.

Постоје добре вести и лоше вести о тржишту некретнина у Оклахоми 2018. године. Иако се чини да држава нема исте потешкоће са смањењем стамбеног простора које имају друге државе, тржиште некретнина у Оклахоми ће у наредним мјесецима имати своје проблеме. Да бисте сазнали да ли је право време да продате породичну кућу или потражите некретнину за продају у Оклахоми можете погледати у овом чланку.

Тржиште некретнина у Оклахоми добило је много добрих вијести у новембру 2017. године, када је продаја нових кућа порасла за 17,5%. То је био прекид који је тржиште продаје требало дуго времена. Нове куће су се продавале пре него што су изграђене. Према Валл Стреет Јоурналу, нација је уживала у посебним ефектима снажног тржишта некретнина у то вријеме.

Домаћини који желе продати у 2018. и даље имају шансе у своју корист јер је потражња за расположивим кућама и даље врло висока. Ово омогућава продавцима да имају више купаца заинтересованих за њихову некретнину за продају у Оклахоми која им пружа вишу коначну продајну цену него што је уобичајено.

Али такође морамо анализирати негативну страну тржишта некретнина у Оклахоми 2018. године.

Са толико добрих вести у стамбеном сектору, тешко је замислити да тржиште некретнина може истовремено да пати. Треба размотрити повећање каматних стопа на хипотеку.

Потенцијални купци могу бити склонији купити кућу сада када постоји више основних својстава доступних у Оклахоми. Међутим, очекује се да ће се каматне стопе поново повећати до краја године, због чега ће се многи од тих купаца повући због тога што стамбени кредити постају мање управљиви за своје буџете.

Повећање каматних стопа ће утицати и на тржишта купаца и продаваца. Ако планирате да купите или продате у наредних неколико месеци, било би у вашем интересу да ускоро почнете да тражите некретнину за продају у Оклахоми.

Док се очекује да ће се каматне стопе повећати у цијелој земљи до краја 2018. године, оне су још увијек релативно ниске. Купци би требали искористити ову предност прије него што буде прекасно.

Ова трка која је надмашила страховане високе каматне стопе могла би довести до тога да тржиште некретнина у Оклахоми дође до значајног повећања продаје у наредним мјесецима. То би такође могло повећати потражњу за приступачним стамбеним опцијама, јер ће се вјеројатно прво продати јефтиније некретнине.

Ако се догађаји наредне године покажу као ефективни за тржиште некретнина у Оклахоми, јануар 2019. треба да буде почетак још једне обећавајуће године са много нових власника кућа у земљи.

У Оклахоми је процијењена вриједност кућа порасла за 4,7% у односу на прошлу годину.

Ако тражите некретнину за продају у Оклахоми, њена култура и начин живота су доминантни фактори у избору.

То је деветнаеста по величини држава у тој области, у којој је раније било 38 федерално признатих америчких индијанских племена, укључујући Цхерокее, Цхицкасав, Цхоцтав, Цреек и Семиноле. Ова племена су населила југоисточне Сједињене Државе пре него што су присилно пребачена у оно што је сада у Оклахоми током "Стазе суза", иницијативе савезне владе "Индијско уклањање" почетком КСИКС века. Данас, са више од 7% државног више од 3,8 милиона, Оклахома има четврти највећи проценат америчких Индијанаца у земљи.

Не постоји таква статистика за каубоје, али они такође имају важан утицај на државу. Када нису радили, ови каубоји су се такмичили у родеосима, који су и данас део државне спортске културе. Оклахома Цити (ОКЦ) годишње угошћује Међународни финале Родео (ИФР), Национални каубој и Музеј западне баштине и највећу затворену родео арену на свијету у јануару, Лази Е Арена у селу Гутхрие.

Почетком 2016. године, средњи приход домаћинства у Оклахоми је показао да око 16% становништва живи испод линије сиромаштва. 73% Оклахома су белци, 9% Хиспаници, 7% су Американци, 7% су црни, 7% мултирасни и 1% азијски. Највећи државни универзитет, Универзитет у Оклахоми, у предграђу Нормана, Оклахома, има више од 21.000 студената и био је на 108. мјесту међу националним универзитетима.

Пошто је Оклахома један од пет највећих произвођача природног гаса у земљи, економија и тржиште рада често варирају заједно са енергетским трендовима.

Главни градови у којима је пожељно потражити некретнине за продају у Оклахоми су главни град и Тулса. Смјештен у средишту државе, Оклахома Цити, ОКЦ, главни и највећи град у држави, има популацију од преко 1,3 милиона становника.

Некретнине у Оклахоми Цитију су међу најскупљим у Оклахоми, иако вриједности кућа у Оклахома Цитију нису успоредиве са скупљим објектима у Сједињеним Државама.

Мање од два сата до сјевероистока, други највећи град, Тулса, има више од 960.00 људи по км² у свом градском подручју. Ипак, већина остатка државе је рурална и даје држави као целини 15. дензитет најниже популације у земљи.

Захваљујући, практично, трошковима некретнина, Оклахома је имао 4. најнижи трошак живота у Сједињеним Државама у 2015. години, са исподпросјечним цијенама за сваку категорију, укључујући јавне услуге, здравствену заштиту и храну.

  •  
    Пресељење у Оклахому. Емигранти и живе у Оклахоми.

      Рођен из спајања између Оклахома Територија и Индијске територије, тачно 16. новембра 1907., 46. државе која улази у савезни савез Сједињених Америчких Држава, Оклахома је неприкосновени протагонист нашег свакодневног састанка са вама! Данас ћемо говорити о томе како је једноставно и практич ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 3484

Prodaja Засебна кућа, Oklahoma, Oklahoma City, Oklahoma City, Oklahoma City

325,620,791.44RSD
Prodaja
Засебна кућа

373 m²
На продају
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB